Софі Тернер вперше стала мамою - назвали стать дитини

Британська актриса Софі Тренер народила.

Софі Тернер
Софі Тернер народила / Reuters

Зірка серіалу Гра престолів і фільмів Люди Ікс Софі Тернер стала мамою.

Софі Тернер народила дівчинку своєму чоловікові Джо Джонас. Про це пише видання TMZ.

За інформацією видання, дівчинку назвали Вілла.

Софі Тернер нібито народила в середу в приватній клініці в Лос-Анджелесі але стало відомо про це тільки зараз.

Вона лягла в пологовий будинок за тиждень до пологів, і пробула там якраз, щоб народити, і переконатися, що з донькою все добре.

Найбільшу популярність Софі Тернер отримала після гри ролі Санси Старк в серіалі Гра престолів, який знімали з 2010 року.

У листопаді 2016 року почала зустрічатися з американським музикантом, актором і учасником групи DNCE Джо Джонас. У 2017 році вони оголосили про заручини, а в 2019 одружилися. Через якийсь час, перед Різдвом Софі Тернер повідомила, що вагітна.

Софі Тернер - фільмографія

  • 2011—2019 — Гра престолів — Санса Старк
  • 2013 — Інша я — Фей
  • 2013 — Тринадцята казка — Молода Аделіна / Виду
  • 2015 — Особливо небезпечна — Хізер
  • 2016 — Люди Ікс: Апокаліпсис — Джин Грей
  • 2016 — На самоті — Пенелопа
  • 2017 — Хантсвілл — Джозі
  • 2018 — Джозі —Джозі
  • 2018 — Божевільний на часі — Деббі
  • 2019 — Люди Ікс: Темний Фенікс — Джин Грей / Темний Фенікс
  • 2019 — Вижити — Джейн

Нагадаємо, про вагітність Софі Тернер повідомила на початку грудня 2019 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Новини партнерів

Останні новини

Продовжуючи переглядати glavred.info, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом , і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти