"Бешеный пес у ворот": Аваков рассказал, как отразить вторжение РФ

Арсен Аваков / УНИАН

Украина должна сообща отвечать на угрозу со стороны РФ, уверен глава МВД.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про необхідність консолідації всіх патріотичних сил, щоб, у разі необхідності, дати рішучу відсіч агресору.

Як підкреслив він у своєму Facebook, Україна повинна спільно відповідати на загрозу з боку РФ.

"Путінський режим знову накопичує військові сили біля кордонів України, погрожуючи новою агресією! Скажений пес знову біля наших воріт ... Нам не звикати - ми на своїй землі і будемо захищатися! Сьогодні вкрай важливо відповісти на загрозу спільно і адекватно: концентрацією всіх патріотичних сил України навколо спільної мети-дати рішучу відсіч можливим провокаціям і агресії!", - пише глава МВС.

Він зазначив, що консолідовані сили державників і цивільних патріотів-ветеранів - регулярні сили ЗСУ, МВС і резервісти повинні, об'єднавшись, стати на захист своєї країни.

Міністр внутрішніх справ нагадав, що в 2014 році добровольчі батальйони одними з перших встали на захист України від російського вторгнення.

"Закликаю вас, якщо Батьківщина покличе - знову об'єднатися і стати на захист рідної землі! У той час ми змогли сконцентруватися і дати відсіч ворогові. Сьогодні ми сильніші і боєздатніші, ніж тоді. У нас вже є потужна техніка і справжній бойовий досвід - а сила духу, впевнений, стала тільки міцнішою! Ми за мир, але враховуючи нарощування сил агресора біля наших кордонів - готуємося для того, щоб рішуче захищати свою Україну", - додав Аваков.

Читати такожЗеленський оцінив ризики вторгнення РФ в Україну і назвав умови для миру

Загострення на кордоні України і РФ:

Автор: Алексей Тесля
Новости сейчасКонтакты