Генштаб ВСУ закупил ручки Parker по 9 тысяч гривен за штуку

Генштаб ВСУ покупает шикарные ручки Parker / Фото: Наші гроші

В ведомстве решили приобрести подарочную канцелярию.

Генеральний штаб Збройних сил України здійснив покупку подарункових ручок Parker з гравіруваннями і позолотою по 8 760 грн за штуку.

Як повідомляє сайт Наші Гроші, всього було замовлено 80 подарункових ручок, про це свідчать тендери на Prozorro.

Всього в ЗСУ замовили 58 елітних ручок з гравіюванням «від начальника Генерального штабу Збройних Сил України» в подарунковому футлярі з емблемою Генштабу і дворічною гарантією, а також штуки із зображенням тризуба у футлярі.

Найдорожчі серед покупок відомства ручки Parker Sonnet 17 Matte Black Lacquer GT FP F 84811 з корпусом з лакованої латуні і позолоченою кліпсою, і Золотим пером з карбованим візерунком по 8 760 гривень за штуку.

За відомостями журналістів, на сайті ексклюзивного дистриб'ютора виробника Parker в Україні такі ручки продаються без гравіювання у фірмовій коробці по 6 105 грн, тобто значно дешевше заваленої в ЗСУ вартості.

/ Фото: Наші гроші

У розслідуванні уточнюється, що також в Генштабі купили 20 ручок Waterman Perspective Black GT з корпусом з лакованої латуні і позолоченими деталями, в тому числі кліпсою, по 6 870 грн. Однак у роздрібному продажі такі можна придбати без гравіювання у фірмовій коробці за ціною 5 167 — 5 748 грн.

Уточнюється, що переможцем тендеру стало ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО Травень-година.

Читати такожRoshen купила Палац культури в Києві для концертів

Автор: Яна Катасонова
Новости сейчасКонтакты