Не тот Бутусов: в интервью Собчак с Богданом перепутали украинского журналиста с российским режиссером

Андрей Богдан дал интервью Ксении Собчак / УНИАН

В интервью Ксении Собчак и Андрея Богдана допустили ошибку и перепутали украинского журналиста Юрия Бутусова с его российским тезкой и однофамильцем.

​В інтерв'ю російської телеведучої Ксенії Собчак і колишнього очільника Офісу президента України Андрія Богдана помітили помилку. Українського журналіста Юрія Бутусова переплутали з російським театральним режисером.

Як зазначив Юрій Бутусов на своїй сторінці в Facebook, це сталося, коли російська журналістка уточнювала у Богдана, чи обговорював той з головою Окружного адміністративного суду Києва Павлом Вовком звільнення Голови Конституційного Суду Станіслава Шевчука і призначення на його місце Олександра Тупицького.

Читайте такожЕксочільник ОП Зеленського Богдан розповів про реакцію Путіна на збитий Боїнг на Донбасі

"Забавна помилка, до речі. Російські автори програми переплутали мене з російським театральним режисером Юрієм Миколайовичем Бутусовим. Ну я розумію, можна не знати мене - адже "Цензор.Нет" у Росії повністю заблокований у всіх провайдерів з 2014–го року, але ж режисер – мабуть, найвідоміший в РФ, не можна таке плутати", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Інтерв'ю Андрія Богдана Ксенії Собчак – про що раніше повідомляв Главред:

Автор: Мария Тупик
Новости сейчасКонтакты