Обвиненная в издевательствах воспитательница детсада рассказала об угрозах скотчем

Воспитательницу в детсаду обвинили в издевательствах / УНИАН

Женщина призналась, что взяла в руки скотч и угрожала детям.

Вихователька дитячого садка в Луцьку, яку звинуватили в тому, що вона заклеювала скотчем роти дітей, заперечує батьківські закиди.

За її словами, він дітей тільки лаяла і руками не чіпала. У той же час директор дитсадка її заяву на звільнення вже підписала, хоча і не вірить, що колишня підлегла могла бути такою жорстокою, адже працювала 30 років і мала бездоганну репутацію, пише Сьогодні.

"Взяла в руки скотч і просила, не шуміть, не кричіть. Один раз, другий раз сказала. Вони не чують нічого, діти тобто діти, я їх люблю так само, як свою професію. Але якщо необхідно піти – значить, я піду", – пояснила колишня вихователька.

У свою чергу розповіла мама постраждалого чотирирічного Данилка розповіла про те, що синові заклеювали рот скотчем, дізналася випадково, від батьків іншого хлопчика. За словами дітей, знущалися над ним вихователька і няня.

"Він мені все показав, розповів, що так навколо голови все це клеїли. Що він плакав, що його поставили в кут і діти сміялися над ним", - розповідає мати.

Відомості зареєструвала прокуратура. Йдеться про неналежне виконання обов'язків, якщо це завдало шкоди дитині. Зараз поліція розслідує даний інцидент.

Читати такожЗ'явилася реакція дитячого омбудсмена на побиття стоматологом дітей у Рівному

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

Новости сейчасКонтакты