Депутат от Слуги народа записал рэп для молодежи: курьезное видео

Депутат исполнил для избирателей рэп / Фото: Facebook/Александр Санченко

Политик решил подойти креативно к законотворческой деятельности.

Народний депутат від партії Слуга народу Олександр Санченко вирішив молодому поколінню українців доступно пояснити про політику, тому записав реп-композицію, в якій розповів про нюанси законопроекту №3718, пов'язаного з молодіжною політикою.

Пісню Санченко опублікував на своїй сторінці в Facebook. Він зазначив, що закон для молоді потрібно підносити творчо.

Свою роботу політик назвав «потенційним хітом». Він зазначив, що має намір у Верховній Раді відстоювати інтереси молоді, оскільки законопроекти у цій сфері «наганяють смуток» внаслідок своєї старості – більшість з них ще з 90-х.

З допомогою репу Санченко декларує, що рішення в парламенті для молоді не повинні прийматися без молоді. Він стверджує, що необхідно створювати молодіжні центри і фонди на рівні держави.

Читати також«Баба робоча взагалі»: лідери Слуги народу обговорили колегу по партії«Словом, чому важливо прийняти цей закон? Країну повинен розвивати молодіжний легіон. І хоча світ не обіцяє нам щось путнє, я впевнений: в руках у молоді – наше майбутнє», – зазначає у відео "слуга народу".

Депутат співає про те, що важливо піклуватися про молодь, тому що в цій країні будуть жити наші діти. Він підсумував думкою, що всі хороші законопроекти неодмінно потрібно прийняти.

Зазначимо, Санченко у січні 2020 року став народним депутатом замість Ірини Венедиктової, яка пішла працювати в ГБР.

Нагадаємо, нардеп від Слуги народу Галина Третьякова стверджує, що деякі родичі загиблих на Донбасі українців не хочуть визнавати факт їх смерті з метою отримання соціальних виплат від держави.

Як раніше повідомлялося, Третьякова зробила скандальну заяву про те, що держава іноді "надає кошти" сім'ям, у яких діти "низької якості".

Автор: Яна Катасонова
Новости сейчасКонтакты