Стало известно о резонансном решении суда по делу обвиняемого в живодерстве Святогора

Шевченковский райсуд Киева утверждает, что вина Алексея Святогора в распространении материалов, содержащих насилие над животными, не доказана / facebook.com/a.svyatogor

Алексея Святогора обвиняли в распространении контента с пропагандой насилия и жестокости против животных.

Шевченківський районний суд міста Києва ухвалив рішення винести виправдувальний вирок Олексію Святогору, якого звинувачували у поширенні аудіо- та відеоматеріалів з пропагандою насильства та жорстокості щодо тварин. У суді заявили, що його вина в злочинах не доведена.

Як повідомляє Страна, вирок суду щодо Святогора було ухвалено у понеділок, 18 січня. Матеріали прокуратури в суді були названі необґрунтованими.

У вироку йдеться про те, що суд не виявив дій громадянина, які вказували б на виготовлення та розповсюдження ним матеріалів з насильством і жорстокістю.

"У цьому випадку, безпосередньо Святогором не було (здійснено) дій, які свідчили б про виготовлення або розповсюдження аудіо або відеопродукції, що пропагують культ насильства і жорстокості. Висновки суду можуть грунтуватися тільки достовірних доказах і не можуть бути зроблені на основі припущень. Грунтуючись наданими суду доказами і свідченнями обох сторін, суд прийшов до висновку, що провина Святогора не доведена в правопорушеннях, які передбачає ч.2 і ч. 3 ст. 300 Кримінального кодексу", - зазначено у вироку суддею.

Суд постановив, що провина Святогора в злочинах, які йому інкримінують, не доведена.Читати також"Отруєння кішок і собак": еколог розповів, як домогтися покарання шкуродерів

Справа Олексія Святогора

Автор: Андрей Ганчук
Новости сейчасКонтакты