Сын кандидата в мэры Кривого Рога сбил ребенка на пешеходном переходе

Авария произошла вечером 3 сентября в Саксаганском районе Кривого Рога / Фото Facebook Олексій Таймурзін

Дмитрий Шевчик сообщил, что его сын был абсолютно трезв и не собирался скрываться с места аварии.

Кандидат на посаду мера Кривого Рогу від партії Слуга народу і генеральний директор ЦГЗК (група компаній Метінвест) Дмитро Шевчик підтвердив, що його 18-річний син Марк збив на пішохідному переході 11-річну дитину.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook. За словами Шевчика, його син Марк уникав зіткнення з авто, не впорався з керуванням і виїхав на пішохідний перехід. Машина зачепила дитину.

"Зараз він знаходиться в Дитячій обласній лікарні у відділенні нейрохірургії. Лікарі кажуть, що стан стабільний. У Саші закрита черепно-мозкова травма, надкрлота права скронева кістка, підозра на забій внутрішніх органів, перелом плечової кістки і численні садна", - написав політик.

Він також зазначив, що його син був абсолютно тверезий і не збирався тікати з місця ДТП.

"Недоброзичливці кажуть, що я намагаюся зам'яти, приховати, відмазати. Це не так. Моєю метою є здоров'я і безпека цієї дитини. Із Сашиним батьками Наталею Іванівною та Сергієм Володимировичем знаходимося в Дніпрі. Розглядаємо всі можливі варіанти лікування та реабілітації. Я беру на себе особисту відповідальність за майбутнє Саші", - підкреслив Шевчик.

Фото Facebook Олексій Таймурзін

Раніше про ДТП повідомив користувач Facebook Олексій Таймурзін.

«18-річний син Дмитра Шевчика, директора ЦГЗК і кандидата в мери від Слуги народу, збив хлопчика на пішохідному переході. Молодший Шевчик нісся на своїй іномарці, не зупинився на червоний сигнал світлофора і ледь не вбив дитину. Потерпілий 11-річний мешканець міста отримав серйозну травму: надкол черепа. Зараз за його життя борються найкращі лікарі", - написав Таймурзін.

Видання Первый городской уточнює, що аварія сталася ввечері 3 вересня в Саксаганському районі Кривого Рогу. За даними видання, потерпіла дитина з матір'ю переходили дорогу по пішохідному переходу біля другої міської лікарні. В цей час на світлофорі горіло зелене світло. Volkswagen під керуванням Марка Шевчика скоїв наїзд на школяра. Після цього авто вилетіло на зустрічну смугу і врізалося в огорожу.

Фото Facebook Олексій Таймурзін

Нагадаємо:

Автор: Анна Ярославская
Новости сейчасКонтакты