У мэра Харькова пояснили отсутствие фотодоказательств из клиники Шарите

Кернес планирует вернуться домой / УНИАН

Немецкие врачи разрешили сделать фото только Алексею Навальному.

Представники мера Харкова Геннадія Кернеса заявили, що не можуть фотографіями підтвердити, що він знаходиться в Німеччині в клініці Шаріте, оскільки медики заборонили робити знімки на території лікувального закладу.

Як повідомляється на офіційному сайті Харківської міської ради, перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов запевнив, що порушити правила безпеки клініки і зробити фото дозволили тільки одній людині — російському опозиціонеру Олексію Навальному, який був доставлений туди з отруєнням.

Представник Кернеса запевнив, що після повернення до Харкова градоначальник обов'язково запише відеозвернення до городян.

"Я розмовляв з Павлом Фуксом, який спілкувався з Геннадієм Адольфовичем. Стан-стабільний, сумнівів у лікарів не викликає. Буде його звернення до харків'ян, фото і ролик, і головне – приїзд Геннадія Кернеса в місто Харків», — сказав він.

Зазначимо, до госпіталізації Кернес активно вів свій Telegram-канал і практично кожен день в ньому щось писав. Однак після 15 вересня він нічого не пише в публічних соціальних мережах. Мер жодного разу не прокоментував свою хворобу і стан здоров'я.

Однак соратники запевнили, що Кернесу вже повідомили про результати виборів. У прес-службі міськради зазначили, що за результатами екзит-полів, Кернес перемагає на місцевих виборах у першому турі з підтримкою 61,2% виборців.

Вибори 2020: результати екзитполів по Україні

Автор: Яна Катасонова
Новости сейчасКонтакты