Украинская чиновница угодила в секс-скандал и лишилась работы

Анжела Еременко / Фото Instagram

Помощница председателя ЦИК Анжела Еременко нарвалась на жесткую критику украинцев из-за поста в соцсети.

Помічниця голови Центральної виборчої комісії Анжела Єременко потрапила у секс-скандал через допис про вібратор, який вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі. Відносно жінки влаштували цькування, після чого вона звільнилася з посади у ЦВК.

Єременко веде в Instagram блог під псевдонімом Bad mama. Вона похвалилася, що в день Святого Валентина хлопець подарував їй вібратор, проте пристрій не працював.

"Все не склалося з самого початку. Сатисфаєр (надалі називатиму його на ім'я) видав дві вібрації, підморгнув червоним маячком і більше не подавав ознак життя. Сказати, що він зіпсував мені наш перший раз з ним - нічого не сказати. Ну, розряджений, подумала я і відправила його на зарядку. Але вона його не оживила", - написала Єременко.

Цей допис викликав у користувачів мережі неоднозначну реакцію.

"Анжело, випийте зеленку, може допоможе вашій голові)))», - написав один з користувачів.

Деяким користувачам історія здалася кумедною:

"От якби потрібно було описати один з найбільших в житті обломів, то це практично перше місце! Співчувала і переживала щохвилини, поки читала допис", - йдеться в одному з повідомлень.

Пізніше Єременко опублікувала ще один допис, в якому повідомила, що на її адресу посипалися образи.

«Я написала замальовку про поламаний вібратор і тепер у мене є сотня коментарів про те, яке я "днище", тому що я це написала, працюючи в ЦВК. Я не можу говорити про секс, не можу порушувати гострі теми, тому що портрет держслужбовця повинен бути зовсім іншим. Найімовірніше, держслужбовець (до речі, я не була ним ніколи) це людина з параноєю, що будь-яке його слово обернеться проти нього, сексом з вимкненим світлом в місіонерській позі та сильним моральним виглядом, який диктує здаватися «правильним», - написала Єременко.

Вона додала, що після інциденту звільнилася з посади радника голови ЦВК.

Нагадаємо:

Автор: Анна Ярославская
Новости сейчасКонтакты