В США объяснили, почему Китай не заинтересован в вакцине от COVID-19

В США утверждают, что Китай мешает созданию вакцины от COVID-19 / Reuters

Американцы считают, что Китаю выгодна сложившаяся ситуация.

Китайський комуністичний режим намагається перешкодити Заходу створити ефективну вакцину від COVID-19. Це пов'язано з тим, що Пекін прагне встановити гегемонію над усім світом.

Про це розповів сенатор від Республіканської партії США Рік Скотт, повідомляє BBC.

За його словами, Китай робить все, щоб уповільнити або зовсім саботувати створення вакцини Заходом. І якщо Пекіну все ж таки вдасться зробити свою вакцину, він, на відміну від США або Великобританії, не стане ділитися вакциною з усім світом.

Причиною тому, як стверджує Скотт, є прагнення Китаю підпорядкувати собі весь світ.

"Ми повинні зробити цю вакцину. На жаль, у нас є докази того, що комуністичний Китай намагається влаштувати саботаж або уповільнити (розробку ліків на Заході)", - додав він, підкресливши, що такі дані надала йому американська розвідка.

Раніше в Китаї заявили, що медицина розробляє не менше п'яти видів вакцин і після того як китайці переконаються в ефективності хоча б однієї з них, вони поділяться вакциною з усім світом.

Нагадаємо, у британській пресі з'явився матеріал про те, що китайці з самого початку знали всю небезпечну інформацію про COVID-19, однак приховували це від Заходу.

Автор: Андрей Ганчук
Новости сейчасКонтакты