Стало известно, какую страну Евросоюза назвали лучшей для отдыха

Большинство туристов хотели бы отправиться в Испанию / Depositphotos

На втором месте согласно результатам опроса оказалась Италия.

Туристи з Європи визнали Іспанію найбільш приємною і комфортною країною для проведення відпочинку. Шанувальникам подорожей подобається там через смачну кухню, хороші пляжі та історичну спадщину.

Про це повідомляє The Independent з посиланням на дані опитування, проведеного в одній з соціальних мереж.

Зазначається, на тему кращої країни для відпочинку висловилися понад 6 тисяч респондентів, більшість з яких віддали свої голоси іспанській кухні, пляжам, історичним пам'яткам і містам.Читати також"Крах для туризму": Комаровський заговорив про нову небезпеку

Друге місце зайняла Італія. Європейським туристам подобається зручне географічне положення країни, її історія, культура та люди.

Крім вищевказаних країн, туристи також віддають перевагу відпочинку у Німеччині та Туреччині.

Раніше аналітики склали список найбезпечніших країн для подорожей у 2020 році. У першу трійку ввійшли такі держави, як Мексика, Тайвань і ОАЕ. Замикають п'ятірку Грузія і Оман.

Нагадаємо, Іспанія входить до десятку країн, де зафіксовано найбільшу кількість прецедентів заражень коронавірусною інфекцією. За даними на 25 липня, в країні зафіксовано 272 420 заражень COVID-19.

Між тим в Україні показали онлайн-карту, на якій продемонстровано, які країни доступні українцям для туристичних візитів.

Автор: Андрей Ганчук
Новости сейчасКонтакты