Песков рассказал, как Путин отреагировал на "вбросы" о дочери и зяте

Песков рассказал, как Путин реагирует на "вбросы" о его семье / УНИАН

Пресс-секретарь президента России рассказал, беспокоят ли Путина публикации о его семье.

Главу Кремля Володимира Путіна не турбують інформаційні вкидання про нього, подібні публікації постійно супроводжували російського президента, і він ніколи не звертав на них уваги, заявив прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков.

"Ні, Володимира Путіна це не турбує. Та й не можна сказати, що зростає кількість цих публікацій. Декілька ніяк не належить до категорії зростання. Це було завжди, згадаймо. І такі публікації постійно супроводжували президента, і він ніколи не звертав на них уваги", - сказав Пєсков журналістам, відповідаючи на запитання, що Путін думає про останні публікації, в яких мова йде про його сім'ю, а також стан здоров'я, повідомляє РИА Новости.

На прохання уточнити, чи розглядають у Кремлі варіант більшої відкритості життя Путіна, його прессекретар порадив звернутися до висловлювань самого президента з цього приводу.

"Президент неодноразово сам відповідав на це запитання. Подивіться всі його відповіді, він прямо дослівно на це запитання сам відповідав багато-багато разів", - сказав Пєсков.

Сім'я Путіна - про що йшлося раніше:

Автор: Адриана Бубновская
Новости сейчасКонтакты