Поклонская из-за санкций обратилась к Зеленскому

Поклонская из-за санкций обратилась к Зеленскому / УНИАН

По словам Поклонской, под санкции должны были попасть "настоящие предатели и разрушители Украины": Тягнибок, Турчинов, Яценюк, Парубий, Билецкий, а не она.

Колишня "прокурорка" захопленого Росією Криму, депутат Держдуми Наталія Поклонська відреагувала на українські санкції, які запроваджують у тому числі й проти неї, і звернулася до президента України.

"Ось вже не думала, що моя прокурорська зарплата може врятувати Україну і запевнити західних партнерів у дієвості та рішучості президента Зеленського. Однак раджу нікому не розкривати деталей грізного рішення РНБО України про накладення персональних економічних санкцій. Інакше засміють. Моя незаконно заарештована зарплатна картка "Райффайзен Банк Аваль", на якій орієнтовно 20 000 гривень - це "істотний удар" по моєму фінансовому стану і внесок в економіку України», - висловилася Поклонська у своєму Telegram-каналі.

Водночас вона підкреслила, що всі ці санкції керівництва спрямовані проти українців та звернулася до Зеленського.

"Будь-яке зобов'язання (раптом такі є?) перед вами не може бути виконано людьми, зазначеними в списку санкцій. Крім того, в цьому списку не ті прізвища. Там повинні бути справжні зрадники й руйнівники України: Тягнибок, Турчинов, Яценюк, Парубій, Білецький, Махніцький і багато інших. Шановний Володимир Зеленський, подумайте про це, адже толку було б більше, та й перед країною чесніше. Саме там активів і майна стільки, що... рахувати не перерахувати...", - сказала Поклонська.

Нові санкції України - про що йшлося раніше:

Автор: Адриана Бубновская
Новости сейчасКонтакты