Поклонская назвала "бредом сивой кобылы" заявление ООН по Крыму

Поклонская сочла «бредом сивой кобылы» заявления ООН про Крым / Фото: УНИАН

Политик обвинила представителей международной организации во лжи.

Колишня "прокурор" захопленого РФ Криму, депутат Держдуми Наталія Поклонська відкрито назвала "маячнею сивої кобили" слова Управління Верховного комісара ООН з прав людини про перешкоди для доступу місії до Криму.

"Інформація про те, що вони нібито в Крим не можуть потрапити, це маячня сивої кобили», - заявила Поклонська в ефірі радіо Супутник в Криму.

За словами політика, представники комісаріату висловлювали бажання відвідати Крим, щоб вивчити проблему з водопостачанням. І в Росії нібито були не проти даної ініціативи.

«На це бажання я офіційно направила лист на ім'я верховного комісара з прав людини: прошу вказати список співробітників і дати, коли ви готові приїхати в Крим. А сьогодні публічно було сказано, що вони не можуть приїхати, тому що у них якісь там перепони», - стверджує вона.

Читати такожНазвано умову відновлення Україною поставок води до КримуПоклонська має намір дочекатися офіційної відповіді на свій лист, а в разі його відсутності повторить звернення.

Зазначимо, офіційний представник Управління Верховного комісара ООН з прав людини Ліз Троссел заявила, що структура не може оцінити ситуацію з водопостачанням в Криму через відсутність доступу.

Проблеми з водою в Криму

Автор: Яна Катасонова
Новости сейчасКонтакты