Pornhub запретил скачивания из-за скандала с запрещенными видео

PornHub / GettyImages

Знаменитый сайт с видео для взрослых экстренно сменил меры безопасности из-за обличающей статьи о запрещенном контенте.

Карантин через коронавірус вплинув на всіх по своєму. Американське видання The New York Times накинулося на Pornhub з викривальною статтею, в якій в різких виразах стверджується, що сайт "кишить" відео зі згвалтуваннями, всілякими збоченнями і навіть порно з неповнолітніми. На думку автора, на сайті неможливо зрозуміти при перегляді відео, який вік у героїв, і чи є їм 18 років. Тому він жорстоко критикує платформу за те, що вона заробляє на цьому, і що відео ще й можна завантажувати і додавати без контролю.

Сайт Pornhub змінив правил правила користування своїми ресурсами у відповідь на статтю TNYT, тепер відео зможуть завантажувати і відвантажувати тільки верифіковані користувачі, контент буде перевірятися додатково, а заробіток з відео, які обійшли захист буде неможливим.

Нові правила Pornhub:

Повний опис всіх нововведень можна прочитати на сайті.

Як результат викривальної статті - MasterCard і Visa пообіцяли розслідувати ситуацію і переглянути відносини з сайтом, якщо звинувачення підтвердяться.

Нагадаємо, що навесні 2020 Pornhub Преміум став безкоштовним по всьому світу через коронавірус.

Але про блокування сайту поки що не йде і мова. Наприклад, в листопаді в Таїланді почалася акція протесту проти блокування порносайту Pornhub

Pornhub видалив майже половину контента через скандал.

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты