"Распродала себя всю, падаль": Собчак хитро выступила против Навального и нарвалась на маты

Ксению Собчак обматерили из-за Алексея Навального / instagram.com/xenia_sobchak

Собчак намекнула, что оппозиционер не просто так пожертвовал собой.

Телеведуча й колишній кандидат у президенти РФ Ксенія Собчак натякнула, що опозиціонер Олексій Навальний не безкорисливо попросив своїх прихильників про допомогу.

Ведуча в Instagram написала, що той, хто жертвує собою заради ідеї, не просить про допомогу.

За її словами, одна справа – самопожертва в ім'я ідеї, без надії на нагороду, інша – заради власної влади, величі чи чемпіонського титулу.

"Так як же відрізнити жертву заради тебе від використання тебе? Одним простим способом: той, хто жертвує собою безкорисливо,... – ніколи не просить про допомогу. Важко уявити собі Джордано Бруно (італійський філософ – Ред.), який у ніч перед спаленням закликає вийти на площу... з плакатами “Земля все-таки кругла!"...", – зазначила Собчак.

Колишня прессекретарка Навального й активістка Анна Ведута жорстко відповіла ведучій у коментарях під постом, зокрема обізвала її продажною жінкою.

"Ах ти ж, продажна бл*дь. Я б зараз тобі цю брошку, що ти мені подарувала у 2012 році, жбурнула у твоє с*че продажне *бало. Ти, тварюка призаборна, вішалася на Олексія на моїх очах, кроку йому не давала... що ж ти таке купити хочеш, що розпродала себе всю і продовжуєш? Нічого в тобі не залишилося людського. Падаль", – поділилася Ведута.

Автор: Екатерина Присяжнюк
Новости сейчасКонтакты