В России заявили, что запасы Новичка уничтожены и Навального нечем было отравить

В России заявили, что яда в организме Навального не было / Reuters

Глава СВР подчеркнул, что омские врачи провели глубокий комплексный анализ состояния политика Алексея Навального перед его вылетом в Германию.

В організмі російського опозиціонера Олексія Навального на момент вильоту з РФ на лікування до берлінської клініки Шаріте не було отруйних речовин, заявив очільник Служби зовнішньої розвідки (СЗР) Сергій Наришкін. Директор СЗР також підкреслив, що всі запаси "Новачка" на території РФ знищені.

Про це повідомляє ТАСС у Telegram.

"Вони [бойові отруйні речовини] були знищені відповідно до протоколів і регламентації ОЗХЗ, це було зафіксовано в установленому порядку. Тому говорити про те, що на території Росії є виробництво або старі запаси бойових отруйних речовин, це, звичайно, дезінформація", — сказав Наришкін.

Також очільник СЗР підкреслив, що омські лікарі провели глибокий комплексний аналіз стану Навального до його відльоту до Берліна і не знайшли в організмі ніяких отрут.

"Російські лікарі провели у найкоротші терміни найглибший комплекс досліджень, у тому числі і на виявлення токсичних і отруйних речовин. <...> І будь-яких ознак наявності в організмі Олексія Навального отруйних речовин не виявлено, їх там не було", - сказав Наришкін, його цитує "РИА Новости".

Отруєння Навального - про що йшлося раніше:

Автор: Адриана Бубновская
Новости сейчасКонтакты