В турецкой Анталье перевернулся катер с туристами, погиб россиянин

Катер перевернулся в турецкой Анталье / twitter.com/sputnik_TR

СМИ сообщают об одном погибшем. Всего на катере, предварительно, было около 30 человек.

У вівторок, 3 листопада, катер з туристами перекинувся в турецькій Анталії. ЗМІ повідомляють про одного загиблого. Усього на судні, попередньо, було орієнтовно 30 осіб.

Пошуково-рятувальні роботи почалися після того, як у вівторок біля узбережжя Аланії, популярного курортного міста в південній провінції Анталії, перекинулося судно з туристами, повідомляє DailySabah.

У цей район були відправлені бригади берегової охорони. За повідомленнями ЗМІ, на борту лайнера перебувало орієнтовно 30 пасажирів.

Агентство Ihlas News Agency (IHA) повідомило, що унаслідок інциденту загинула одна людина, а деяким пасажирам на борту вдалося самостійно доплисти до берега - це майже 100 метрів.

Трохи згодом стало відомо, що росіянин 1983 року народження загинув унаслідок краху туристичного катера в Анталії. Як повідомляє Інтерфакс з посиланням на Генконсульство Росії в Анталії, він залишився в трюмі затонулого судна.

"За інформацією турецької влади, 3 листопада прогулянкове судно під назвою "Баба селяві" вийшло в море з одноденною екскурсійною програмою. На борту судна перебували 32 іноземних туристи, включаючи громадян Росії", - розповіли в консульстві.

За даними дипломатів, орієнтовно о 10.00 судно налетіло на підводні скелі в районі мису біля фортеці в Аланії і затонуло.

"Пасажири були оперативно висаджені на довколишню мілину в очікуванні рятувальників. Надалі всі вони були доставлені на берег для надання медичної допомоги. Їх життя поза небезпекою", - сказали в дипмісії.

Там додали, що рятувальники знайшли в трюмі затонулого судна тіло росіянина.

Катастрофи на воді - про що йшлося раніше:

Автор: Адриана Бубновская
Новости сейчасКонтакты