Обыски в офисах Яндекса в Минске завершены: в компании рассказали подробности

Неизвестные силовики оказались сотрудниками МВД Беларуси - Яндекс / inshe.tv

Основания для проведения обысков сотрудникам компании так и не сообщили.

Заходи з обшуків в офісах Яндекса у Мінську, які проводили співробітники МВС Білорусі з боротьби з організованою злочинністю, завершені. Будь-які документи чи обладнання силовики вилучати не стали. Також вони не повідомили про підстави свого візиту.

Про це у пресслужбі компанії Яндекс розповіли російському виданню РІА Новини.

Згідно із заявою компанії, обшуки в офісах Яндекса проводили співробітники управління міністерства внутрішніх справ Білорусі з боротьбі з організованою злочинністю. Під час заходів нікого не затримували і не вилучали документи або обладнання. Читати такожТворці World of Tanks евакуюють офіс, до них їдуть з обшуками

Шестеро представників силових структур вже залишили офіс компанії, на їхніх обличчях були чорні маски. Ніяких коментарів вони не давали і не показували будь-яких документів. Після заходів силовики сіли у службовий автомобіль і поїхали.

Підкреслюється, що силовики також не вказали в документах підстави для проведення обшуків.

Нагадаємо, у четвер, 13 серпня, невідомі озброєні люди увірвалися до офісів компанії Яндекс та Uber, бренд якого на території Білорусі належить Яндексу. Повідомлялося, що силовики проводили обшук у відділах розробки і сервісах, а також у водійському хабі Яндекс.Таксі.

Автор: Андрей Ганчук
Новости сейчасКонтакты