Как новые тарифы на электричество отразятся на цене проезда в транспорте

Стоимость проезда в метро Киев 2020 - чего ждать киевлянам / УНИАН

Кличко советует всем пассажирам переходить на бесконтактную оплату.

Той факт, що в Україні підвищили тариф на передачу електроенергії на 54%, на вартості проїзду в міському електротранспорті Києва поки не вплине, запевнив мер Києва Віталій Кличко.

"Будемо шукати додаткові ресурси в міському бюджеті для компенсації транспортним підприємствам", – пообіцяв Кличко під час онлайн прес-конференції.

Що стосується конкретно Київського метро – вартість проїзду тут в 2020 році теж залишиться, як і була. При цьому Кличко радить всім пасажирам переходити на безконтактну оплату – за допомогою картки або е-квитка.

"Місто планує повністю перейти на безконтактні способи оплати за проїзд. Тим самим виключивши готівку в громадському транспорті столиці", – уточнив мер столиці.

Нагадаємо, в Україні пропонується встановити верхнє обмеження зеленого тарифу на рівні 22 центи за кіловат-годину. Відповідно до новацій Міністерства енергетики та захисту навколишнього середовища, для рядових споживачів це означає, що на перші 100 кВт тариф становитиме не 90 копійок, як нині, а 1,68 грн.

Автор: Диана Бель
Новости сейчасКонтакты