"Ужасное воровство": эксперт сказал, светит ли Украине снижение тарифов

Украинцам не снизят коммунальные тарифы, полагает эксперт / УНИАН

С каждой гривны, которую украинцы платят за коммуналку, воруют десятки копеек, поделился эксперт.

Очільник Житлового союзу України Олександр Скубченко спрогнозував, що в нашій країні не буде знижено тарифи на житлово-комунальні послуги.

Біда в тому, що немає зниження тарифів і якість послуг, які надаються житлово-комунальним господарством, не стає кращою, розповів експерт під час чату на Главреді.

За його словами, у ЖКГ корупція та злодійство жахливі.

"...з кожної гривні, яку ми платимо за послуги ЖКГ, понад тридцять копійок просто крадуть. Тому зниження тарифів – це боротьба з крадіжками й корупцією. Але цього, на жаль, немає...", – зазначив співрозмовник.

Скубченко додав, що новий закон про житлово-комунальні послуги, прийнятий Верховною Радою у грудні 2020 року, передбачає запровадження нових абонплат та послуги обслуговування внутрішньобудинкових мереж.

"Зараз закон, ...спрощує перехід на нові договори з постачальниками послуг, на підписи президента (Володимира Зеленського – Ред.). Якщо президент підпише, то вже до 1 травня у нас до цих високих тарифів додадуться ще й нові послуги: понад двадцять платежів щомісяця", – попередив експерт.Читайте такожУ Зеленського визнали, що ціну на газ не знизять для всіх українців

Тарифи в Україні 2021 – що потрібно знати

Автор: Екатерина Присяжнюк
Новости сейчасКонтакты