Эти изящные женские брюки клеш из 70-х будут повсюду весной и летом

Эти изящные женские брюки клеш из 70-х будут повсюду весной и летом

Если ищете брюки, которые станут изюминкой вашего делового весенне-летнего образа, то обратите внимание на черные брюки клеш.

Брюки клеш 2021 Instagram
Брюки клеш 2021 Instagram
Брюки клеш 2021 Instagram
Брюки клеш 2021 Instagram
Брюки клеш 2021 Instagram

Останні кілька сезонів штани кльош у моді. Подобається нам цей силует або занадто для нас старомодний, але Мода 2021 зробила чергову спробу змусити нас по-новому поглянути на стиль 70-х. Щоправда, цього разу розкльошені штани – вузькі.

Звичайно, вільні широкі штани нікуди з трендів не діваються, і якщо такий сміливий стиль вам більше до душі, то продовжуйте їх носити - у нашому матеріалі Надзвичайно широкі штани у стилі 30-х стануть гарячим трендом весни-літа 2021 можете докладніше про них дізнатися.

Проте вузькі штани з розкльошеними штанинами нижче коліна, а також костюми з такими штанами – це гаряча модна тенденція весни-літа 2021.

Тільки ці модні та стильні штани не завжди занадто довгі й закривають ваше взуття. Якщо знайдете моделі, які відкривають щиколотку – сміливо купуйте, адже це тренд.

Розкльошені штани стануть знахідкою для тих, хто хоче виглядати струнко й жіночно, адже у попередніх сезонах силуети були не такими витонченими.

Здається, дизайнери одягу вирішили потроху вивести нас з домашнього стилю, який став переважати торік, коли карантинні обмеження змусили багатьох кардинально перевдягнутися.

За задумом гуру моди, жінки в усьому світі мають знову відчути себе привабливими, і розкльошені штани 2021 – це чарівна пігулка, яка в цьому може допомогти.

Розкльошені штани весна-літо 2021: головні тренди

У моді розкльошені штани з низькою талією

Ми з вами поступово йдемо від штанів з високою лінією талією. У тренди після затишшя довжиною у кілька років повертається низька талія. Також на особливу увагу заслуговують розкльошені штани з об'ємом біля стегон, які додають образу сексуальності.

Чорні розкльошені штани - писк сезону

Якщо шукаєте штани, які стануть родзинкою вашого ділового весняно-літнього образу, то зверніть увагу на чорні штани кльош. Завдяки силуету, чорні штани виглядають ефектно й елегантно. Найголовнішим плюсом чорних розкльошених штанів є те, що їх можна поєднувати з будь-яким верхом - світлою класикою, легкими светрами, яскравими піджаками й навіть короткими топами.

Читайте такожНезвичайні джинси у стилі 70-х повернулися в моду на весну-літоХоча яскраві моделі теж мають право на те, щоб опинитися цього року у вашій шафі. Якщо ви подивитеся феєричний показ колекції одягу Balmain весна-літо 2021, яка майже повністю виткана зі штанів кльош на будь-який колір і смак, то переконаєтеся в тому, що це - величезна модна тенденція, і штани кльош на нас чекають у прийдешньому сезоні всюди.

Новинка сезону - розкльошені штани з розрізом ззаду

Штани кльош можуть стати для вас справжнім магнітом, якщо звернете увагу на моделі, створені Вікторією Бекхем, яка вже кілька років поспіль у них вкладає душу й серце. В її колекції одягу на весну-літо побачите приголомшливі, яскраві й незвичайні розкльошені штани з розрізом нижче коліна ззаду.

Новости сейчасКонтакты