Косметичка на лето 2020: топ-4 средства для спасения кожи от топ-модели

Топ-4 средства для ухода за кожей / Юлия Дихан Instagram

Участница Топ-модели по-украински поделилась своим списком must have-средств во время летней жары. Что девушке стоит иметь под рукой летом 2020 - читайте в материале Главреда.

Влітку ваша косметичка як ніколи потребує ревізії — засоби, які ви наносили на обличчя ще три місяці тому, зараз можуть абсолютно не підійти шкірі і лише нашкодити їй.

Учасниця проекту Топ-модель по-українськи, який знімає Новий канал, відома модель, яка співпрацює з закордонними брендами радить чотири продукти, без яких влітку точно не обійтися. Юлія Дихан назвала список своєї косметики на літо для шкіри.

"Можу сміливо рекомендувати вам корейську косметику, оскільки користуюся нею сама. Головне — вона дійсно якісна, до того ж, недорога", — каже Юлія.

Юлія Дихан / Instagram

"Мій ???? ???? на літо. Ну а що ви хочете, 25 стукнуло і зморшки мені абсолютно ні до чого. А засмага, як відомо всім, старить шкіру", - каже Юля.

Косметика по догляду за шкірою - топ-4 засоби

1. Сонцезахисний крем з SPF50+ для обличчя

Як відомо, засмага старить шкіру. Так що якщо хочете уникнути появи зморшок, не виходьте влітку з дому без крему з SPF 50+. До речі, восени і взимку теж потрібно використовувати крем з SPF, але вже зі значенням 15-30.

2. Патчі під очі

"Що б там не говорили, про патчі, особисто мені, вони завжди допомагають, використовую їх перед зйомками і після веселої вечерИночки. Прибирають припухлість і роблять із тебе людину", - пояснила модель.

Це диво-засіб всього за 20 хвилин допомагає прибрати припухлість, освітлити темні кола під очима, розгладити зморшки і зняти всі сліди втоми. При цьому вам не потрібно витрачати на нанесення патчів багато часу — наклейте їх під час сніданку і поєднуйте приємне з корисним.

3, 4. Гель для брів і блиск для губ

"Я не фанат "бойової розмальовки", хіба що на свята і влітку, особливо, не хочу забивати свої пори і даю шкірі відпочити", - каже дівчина.

Влітку шкіра особливо потребує очищення і зволоження, так що забудьте про агресивний макіяжі. Тим більше, що укладені брови і зволожені губи дійсно виглядають набагато краще, ніж "бойової розмальовки". А щоб шкіра обличчя виглядала ідеально без косметики і тонального крему, не забувайте правильно доглядати за нею.

Раніше Олена-Крістіна Лебідь розкрила свої секрети - якою косметикою користуватися для особи.

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты