Как завязать бант: лучшие способы

Возможно, это самый простой бант, который вы когда-либо делали/Pixabay

Возможно, это самый простой бант, который вы когда-либо делали.

Як тільки ви навчитеся ідеально упаковувати подарунок, вам знадобиться святковий подарунковий бант, щоб завершити образ.

На щастя, вам не потрібно спустошувати свій гаманець, щоб запастися дорогими луками, купленими в магазині-насправді простіше (і набагато дешевше) зробити бант самостійно вдома.

Головний редактор зібрав найкращі уроки з використання стрічки, щоб допомогти вам кожен раз робити ідеальний лук для подарунка. Освоївши ці п'ять простих технік виготовлення, ваші дари завжди будуть виділятися серед натовпу або під ялинкою. Чи обертаєте ви різдвяні подарунки для сім'ї або прикрашаєте святковий подарунок, цим практичним методам легко навчитися.

Читати такожЯк намалювати кота: проста інструкція

Для початку візьміть свої кращі ножиці і зробите набіг на ящик для стрічок.

Як красиво зав'язати бант?

Можливо, це найпростіший бант, який ви коли-небудь робили. Наше керівництво дозволяє легко навчитися зав'язувати бант, який виглядає так, як ніби він був доставлений прямо з пункту упаковки подарунків універмагу. Все, що вам потрібно, - це широка стрічка і ножиці-ми розповімо вам про все інше!

Як зробити класичний бант:

Необхідні матеріали:

Бант-розетка

Бант-розетка (також відомий як бантик з помпонами) виглядає страхітливо через кількість петель, але насправді його досить просто створити. Використовуйте просту схему складання стрічки, щоб зробити рівні петлі по всій довжині.

Подарунковий бант

Це творіння з паперу виглядає як всіма улюблений подарунковий бант з магазину. Наші прості інструкції покажуть вам, як зробити різдвяний бант з паперу з малюнком, обгорткового паперу або навіть стрічки! Наша проста техніка складання допоможе вам зробити і скласти петлі, які легко складаються в чудовий подарунковий бант, який ви можете зробити менш ніж за хвилину.

Це, мабуть, найлегший і швидкий бант для декорування подарунка.

Автор: Алена Кюпели
Новости сейчасКонтакты