Состоялась премьера сериала ВандаВижн - обзор и оценка первых двух серий

ВандаВижн 2021 / кадр из сериала

На Disney+ вышли первые две серии ситкома ВандаВижн, который так долго рекламировала компания. Чем отличается новый сериал вселенной - читайте на Главреде.

Disney 15 січня показав відразу дві серії з серіалу Вандавіжн, в яких розповіли нетривіальну історію з Червоною Відьмою і андроїдом Віжном.

Розповідаємо, що показали в серіалі, і як його оцінили критики.

Грунтуючись на фільмах братів Руссо 2019 року Вандавіжн переносить воркуючу пару Ванди Максімофф Олсен і андроїда в плащі Беттані в своєрідне приміське блаженство.

Однак, серіал просто є передісторією для інших проектів - він нічим не кращий за серіали Netflix Джессіка Джонс, Люк Кейж або Захисники. Зате відчутно програє в порівнянні з Агентами ЩИТа, які мали значно менший бюджет.

ВандаВіжн 2021 - сюжет

Дія серіалу розгортається після завершення фільму Месники: Фінал. Також серіал пов'язаний з майбутнім фільмом Доктор Стрендж 2, де знову з'явиться Червона відьма.Читати такожНазвали ситкоми, які спародіював серіал Вандавіжн

Життя Червоної Відьми і Віжна починається з типового "чорно-білого" заміського будиночка, де вона переважно домогосподарка, яка чекає на чоловіка з роботи. Характерними для серіалу є "стрибки" між різного типу ситкомами, які творці взяли за приклад під час зйомок.

Вандавіжн 2021 - актори і ролі

Крім того, критики виставили оцінки серіалу Вандавіжн на відомих сайтах і платформах.

Вандавіжн 2021 - оцінки критиків

Всі нові серії серіалу Вандавіжн виходитимуть на Disney + щотижня.

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты