Вышел полноценный трейлер 1 сезона сериала Кларисса

Кларисса 2021 / кадр из сериала

Канал CBS показал первый большой трейлер сериала Кларисса, который должен стать сиквелом Молчания ягнят, и по хронологии быть перед фильмом Ганнибал.

Канал CBS вперше випустив трейлер серіалу Клариса, який виходить в жанрі "психологічний жах і драма". Про сюжет нічого до останнього намагалися не повідомляти, але в першому ж трейлері розкриваються основні мотиви проекту.

За сюжетом, Кларисса стає повноцінним агентом ФБР, але стикається з сексизмом в органах і політиці, який був показав ще в першому фільмі. Однак, після того, як вона спіймала Буффало Білла, вона стала публічною особистістю, і ставлення до агента Старлінг змінюється як з боку начальства, так і преси та колег. До того ж, Клариссу чекає нова справа і Новий маніяк.

Творцями серіалу виступають Алекс Куртцман (Зена - королева воїн, Стартрек: Діскавері, Пікар, Області темряви) і Дженні Люмет (Муммія, Рейчел виходить заміж). Шоураннером проекту в травні 2020 року призначили Елізабет Клавітер (Анатомія пристрасті).

Клариса 2021 - актори і ролі

Клариса 2021 новий трейлер - дивитися відео:

Нагадаємо, Кларису Старлінг раніше також зіграли Джоді Фостер у фільмах мовчанні ягнят (1991) і Джуліанна Мур в Ганнібалі (2001).

Серіал Клариса виходитиме на CBS з 11 лютого 2021 року.

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты