Против жены блогера Шария завели уголовное дело

Против Ольги Шарий открыли уголовное производство

В отношении Ольги Шарий открыли уголовное производство якобы по факту подделки документов во время выборов в Верховную Раду.

Проти дружини одіозного блогера Анатолія Шарія Ольги відкрили кримінальну справу нібито за фактом підробки документів під час виборів до Верховної Ради, повідомив журналіст Сергій Іванов на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні за моїми заявами зареєстровано кримінальне провадження за фактом підробки офіційних документів та використання громадянкою Шарій свідомо підроблених документів під час виборів до ВР (ч.4 ст. 358 КК)", - написав він.

Також, за його словами, проти Анатолія Шарія зареєстровано кримінальне провадження за статтею про розпалювання національної, расової або релігійної ворожнечі (ч.ст. 161 КК).

Також про відкриття справи написала в Telegram і сама Ольга Шарій.

Читати такожОфіс генпрокурора готує документи на екстрадицію Шарія – екс-нардеп

"На мене відкрили кримінальну справу за ст. 358 ч. 4 (підробка документів) за те, що я нібито внесла брехливі дані під час виборів до ВР. Про це повідомляють Українські ЗМІ. Смішно, що про це пише підстилка ОП, яку Подоляк офіційно назвав своїм штатним блогером", - повідомила вона.

Анатолій Шарій - про що раніше повідомляв Главред:

Автор: Катя Трохименко
Новости сейчасКонтакты