В ОП объяснили, почему Путин не отвечает на предложение Зеленского

В ОП объяснили, почему Путин молчит после обращения Зеленского / Reuters

Подоляк считает, что Зеленский своим предложением создал "несколько иную уже реальность", где именно украинский лидер диктует условия, пусть и не все.

Український президент Володимир Зеленський звернувся до Володимира Путіна і запропонував своєму російському колезі зустрітися - однак відповіді Кремля досі немає. В Офісі президента України таке мовчання розцінюють як свідчення розгубленості Москви.

"Зрозуміло, офіційної відповіді російської сторони поки немає. Тому що ініціатива прозвучала несподівано, різко й абсолютно врозріз пропагандистсько-психологічним планам самої РФ», - заявив у коментарі УНІАН радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

Він вважає, що Зеленський своєю пропозицією створив "дещо іншу вже реальність", де саме український лідер диктує умови, нехай і не всі.

"Треба дати час їм все це осмислити. Оцінити ризики, які будуть нести ті чи інші ідеї, проігнорувати нашу пропозицію або залишити все, як є сьогодні, і продовжити відверті спекуляції на банальній ескалації», – вважає Подоляк.

Раніше у Зеленського різко закликали Путіна до переговорів по Донбасу. Україна не може чекати і повинна зробити все, щоб припинити війну, сказав тоді Михайло Подоляк.

Переговори Зеленського і Путіна

Автор: Диана Бель
Новости сейчасКонтакты