В Слуге народа оценили возможность потери Украиной безвиза с ЕС

Европа не отменит безвизовый режим для Украины - депутат/ espreso.tv

Безвизовый режим Евросоюза и Украины отменить будет очень сложно, уверяет Евгения Кравчук.

Громадянам України не загрожує скасування безвізового режиму з Євросоюзом. Лист європейських депутатів голові фракції Слуга народу Давиду Арахамії про скасування права вільного в'їзду до Європи окремим політикам і чиновникам позбавлений конкретики і відображає їх особисту точку зору.

Про це заявила заступник голови фракції Слуга народу Євгенія Кравчук у коментарі виданню РБК-Україна.

Парламентарій висловила впевненість, що питання безвізового режиму України з Євросоюзом не ставиться під сумнів. До того ж реалізація такого рішення вкрай проблематична.

"Ми (на фракції) не обговорювали це питання. Для себе я зрозуміла точно, що безвіз в цілому для українців залишається, буде, ніхто не збирається скасовувати. Це дуже складна процедура, яку ми пройшли для того, щоб отримати це, і тому це дуже складно скасувати", - вважає Кравчук.

Крім того, політик акцентувала увагу на тому, що європейські депутати так і не назвали прізвищ українських державних діячів або олігархів, яким можуть обмежити в'їзд до країн Євросоюзу. До того ж їх заява не є офіційною.Читати такожУкраїна ризикує втратити безвіз: у Європарламенті зробили тривожну заяву

"Ці троє європарламентарів прізвища не назвали, тому здогадуватися ми не будемо. У Європарламенті в принципі підтвердили, що це їхня особиста думка, там три прізвища, три підписи, це не є якоюсь офіційною позицією європарламентарів в цілому",- підкреслила Кравчук.

Безвізовий режим України та Євросоюзу

Автор: Андрей Ганчук
Новости сейчасКонтакты