В СНБО раскрыли детали голосования по новым санкциям

Данилов раскрыл детали голосования по новым санкциям / УНИАН

Голосование было почти единодушным, один человек проголосовал с небольшим замечанием, рассказал секретарь СНБО Данилов.

Санкції за фінансування тероризму проти народного депутата Віктора Медведчука, його дружини і низки людей підтримали всі присутні на засіданні, заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данилов.

"На засіданні РНБО була доповідь очільника СБУ, були надані відповідні документи. Я можу сказати, що голосування було майже одностайним, одна людина проголосувала з невеликим зауваженням. Була ситуація, пов'язана з тим, що треба вносити до закону про санкції додаткові аргументи", - заявив Данілов в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

Відзначимо, ZN.ua з посиланням на джерела в РНБО пише, що з 20 членів РНБО на засіданні були присутні 19, міністр фінансів Сергій Марченко перебуває у запланованій відпустці.

За інформацією видання, зауваження висловив саме спікер парламенту Дмитро Разумков, який у січні не підтримав санкції проти нардепа Тараса Козака і телеканалів Медведчука 112 Україна, NewsOne і ZIK.

"Я утримався. Санкції добре там, де ми не можемо покарати за українським законодавством. А тут все не на місці. І з приводу каналів - санкції це погано. Попри те, чиї вони", – пояснював тоді своє рішення Разумков.

Санкції в Україні - про що йшлося раніше:

Автор: Адриана Бубновская
Новости сейчасКонтакты