"Не ходите на шашлыки": баскетболист забил тревогу и обратился к украинцам

Опасный недуг обнаружили у украинского спортсмена / Reuters

Игрок сборной Украины по баскетболу подхватил жуткий вирус и призвал соблюдать правила карантина.

Китайський коронавірус стрімко "розповзається" по нашій країні і не щадить нікого, навіть спортсменів. Днями стало відомо, що гравець збірної України з баскетболу В'ячеслав Бобров також підхопив небезпечну хворобу і зараз перебуває у лікарні.

Баскетболіст звернувся до українців із закликом не ігнорувати правила карантину та берегти своє здоров'я.

Читати такожДесятки тисяч людей: в Ухані зробили приголомшливу заяву про жертви коронавіруса

"Своїм прикладом хочу показати, що це не жарти. Зараз я перебуваю в Олександрівській лікарні міста Києва", - зазначив Бобров у відео, яке він виклав у Instagram.

"Будь ласка, поставтеся серйозно до ситуації з коронавірусом, дотримуйтесь правил гігієни, без потреби не залишайте свої будинки і квартири, носіть маски і користуйтеся антисептиками. Але не забувайте, що маски і рукавички не зможуть захистити на сто відсотків - високий ризик зараження. Будь ласка, не ходіть гуляти, не ходіть на шашлики і уникайте місць великого скупчення людей. Розумію, що дуже важко сидіти в закритому приміщенні, але краще знаходитися вдома і бути здоровим, ніж у лікарні і лікуватися медикаментами. Не піддавайте ризику себе, своїх близьких і оточуючих. Не пошкодуйте грошей і замовте доставку. Спасибі", - сказав Бобров.

Коронавірус в Україні

Нагадаємо, жахлива уханьського зараза під назвою Ковид-19 почала повільно, але впевнено прописуватися в столиці України. У понеділок, 30 березня, Київ переступив перший психологічний бар'єр – в місті офіційно зареєстрували 102 випадки зараження коронавірусом.

Зазначимо, загалом в Україні захворіли китайським вірусом 480 осіб, 11 з них померли.

Новости сейчасКонтакты