ТОП-5 полезных качеств молока от Юлии Панковой

Чем полезно молоко / Новый канал

Во всем мире празднуют Всемирный день молока. Чем так полезное молоко, и за что ему уделяют такое внимание поведала телеведущая Юлия Панкова.

Всесвітній день молока у 2020 році святкують 1 червня. Чим таке корисне молоко, як воно заслужило таку повагу?

Свіже молоко – білосніжне та з легким присмаком ванілі. Це надзвичайно корисний та популярний серед українців продукт. Щоб підтримати фермерів та підкреслити цінність напою, в світі вирішили святкувати Всесвітній день молока. Ведуча програми Ревізор, яку випускає Новий канал, кулінар, експерт Юлія Панкова поділилась фактами про користь молока. Ведуча каже, що з цим інгредієнтом можна приготувати багато смачних страв.

"Найчастіше я використовую молоко, коли готую випічку. Але знаю, що спеціалісти рекомендують його часто вживати у своєму раціоні. Намагаюсь і я цих порад дотримуватись. Тому підготувала для вас кілька цікавих фактів про корисні властивості цього напою" – розповіла Юля Панкова.

Ведуча відома не тільки блискучими розслідуваннями щодо супермаркетів, ресторанів та готелів, вона чудово куховарить, а у вільний час займається гастротурами і досліджує кухню інших країн.

ТОП-5 фактів про користь молока

  1. Молоко містить кальцій та фосфор. Регулярне вживання продукту корисне для шкіри, нігтів та волосся.
  2. У ньому високий вміст білка.  Спортсмени готують коктейлі на молоці, щоб швидко наростити м’язову масу.
  3. Стакан теплого молока – відмінне завершення дня. Воно допомагає зняти стрес та втому.
  4. З дитинства всім відомо, що стакан теплого молока з медом – допоміжний засіб від застуди. Воно допомагає зігрітися і "заспокоює" запалене горло.
  5. Тільки в молоці міститься такий вуглевод, як лактоза. Вона забезпечує нас енергією і стимулює ріст корисної міклофлори кишечника, тобто це природний пробіотик.

Раніше Юлія Панкова ексклюзивно розповіла Главреду про користь спаржі та дала кілька рецептів для цього чудового продукта.

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты