Ефремов признался, сколько отстегнул адвокату для подкупа свидетелей

Выяснилось, сколько Ефремов заплатил адвокату / Lifeshot

Ефремов рассказал, что Пашаев взял с него по 1,5 млн рублей (почти 564 тысячи гривен) на каждого из трех лжесвидетелей.

Скандальний російський актор Михайло Єфремов, якого засудили до 7,5 років колонії за скоєння смертельної ДТП у центрі Москви, заплатив своєму колишньому адвокату Ельману Пашаєву за підкуп лжесвідчень.

Єфремов розповів, що Пашаєв взяв із нього по 1,5 млн рублів (майже 564 тисячі гривень) на кожного з трьох підставних свідків. Хоча, за словами актора, в результаті ці люди отримали по 300 тисяч рублів (майже 113 тисяч гривень). При цьому, побічно актор визнав, що колишній адвокат присвоїв собі різницю в сумі, пише канал Mash.

Пашаєв раніше заявляв, що троє обвинувачених у справі про лжесвідчення написали йому в соціальних мережах самі - після того, як він оголосив про пошук очевидців ДТП за участю Єфремова. При цьому Пашаєв заявив, що не робив подібних пропозицій своєму колишньому клієнту.

Читати такожДо суду у справі Єфремова прийшло відразу 4 апеляції

"Якби ми підкуповували свідків, то він, виходить, наш співучасник. Так що я сумніваюся, що він дав такі свідчення. Та й звідки йому знати, що їх могли підкупити — він же під домашнім арештом сидів", - пояснив Пашаєв.

Михайло Єфремов - ДТП у центрі Москви та вирок:

Автор: Катя Трохименко
Новости сейчасКонтакты