Фіолет - дата бесплатного концерта и когда смотреть онлайн

Фіолет - дата проведения концерта  / Лора Молодець

Группа Фіолет проводит бесплатный онлайн-концерт для своих фанатов, которые остаются на карантине дома. Все подробности о концерте - читайте на Главреде.

Гурт Фіолет з радістю приготував онлайн-концерт для своїх фанатів, щоб розважати їх, поки вони сидять вдома на карантині, і нагадати, наскільки важливою залишається самоізоляція під час коронавіруса.

Яскраві представники культурної інтелігенції і одна з найбільш концертуючих поп-рок груп Фіолет - очікувана шанувальниками в кожному місті і містечку.

На початку карантину Фіолет першими анонсували акустичний live, який вже подивилося понад 10 000 глядачів. А 24 квітня на інтернет-майданчику Ukrainian Main Stream в прямому ефірі вперше виступлять full sound і співатимуть улюблені хіти. Концерт відбудеться для підтримки емоційного стану фанатів і самих музикантів.Читати такожФронтмен ФІолет запустив новий онлайн проект для фанатів на карантині

"Музика поєднувала людей у складні часи і підняла моральний дух. Ми не можемо співати на балконах, як це роблять в Італії, у нас не такі балкони. Однак ми можемо зустрічатися онлайн. Пропонуємо кожному з вас включати на повну гучність колонки і танцювати, як тільки того хоче душа - звільнити всі негативні емоції та гнів на ситуацію, в якій ми зараз опинилися. Зустрічаємося на сцені Ukrainian Main Stream 24 квітня!", - кажуть музиканти.

Ukrainian Main Stream - це відкритий майданчик для інтернет-стрімів учасників української шоу-індустрії, створена з метою підтримати українське творче співтовариство і працівників івент-індустрії в ці дивно-цікаві часи, надати їм можливість продовжувати роботу і залишатися на зв'язку з аудиторією.

Фіолет акустичний сет дивитися онлайн:

Нагадаємо, переможці національного відбору на Євробачення 2020 Go-A проведуть концерт онлайн 21 квітня.

Новости сейчасКонтакты