Maruv вошла в жюри российского шоу

Maruv / Instagram

На российском канале НТВ перезапускают шоу "Суперстар", и позвали для участия в жюри певицу Maruv, которая с удовольствием работает в России.

Maruv, яка знялася в шоу 1+1 "Маскарад", також увійшла в журі популярного російського шоу "Суперстар" на російському телеканалі НТВ, яке виходить в ефір 22 листопада.

Maruv опинилася в оточенні суддів-українофобів. Оцінювати і вибирати учасників буде зіркове журі: музичний критик Сергій Сосєдов, композитор і продюсер Віктор Дробиш, а також Maruv

У новому сезоні "Суперстара!" співаки будуть виходити в різних амплуа. Вони виконуватимуть свої власні хіти, пісні один одного, а також класику радянської та російської естради.

"Бути членом журі на проекті" Суперстар!"- дуже цікавий досвід. До цього в таких шоу я брала участь тільки в якості конкурсанта. Багато де брала участь, і ось нарешті вийшло і посидіти в суддівському кріслі. Тепер я на 100% розумію і ту, і іншу сторону. Для участі в проекті потрібна велика сміливість. Я рада, що в артистах заново запалився вогонь, і чекаю з нетерпінням їх нових пісень вже і після проекту", - цитує Maruv видання Inter Media.

На сторінці eurovision.ua, з'явився пост в Instagram про це, який незабаром був видалений.

Однак, українці вже встигли різко висловитися про роботу Maruv в Росії.

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты