Полуголая ковбойша Анна Седокова похвалилась новым умением

Анна Седокова / Instagram

Бывшая ВИА Гра Анна Седокова, которая нынче выступает сольно, удивила поклонников новым пикантным фото.

Співачка Анна Седокова 16 грудня відзначає день народження. Вона вирішила написати несподівано великий текст з цього приводу, присмачивши все яскравим фото.

Анна Седокова зізналася, що зазвичай на свій день народження їхала з країни святкувати в "теплі краї", але в цьому році багато факторів вплинули на її рішення. Нині заміжня багатодітна мати залишається вдома з сім'єю. Вона зробила висновок, що раніше від чогось бігла, а тепер "підросла" і змінилася.

"Думаю я все таки подорослішала (Ну пора б вже) тепер я не біжу. Я дивлюся в очі своїм страхам, не використовую свій біль як виправдання і однозначно ціную те, чим нагородили мене небеса. Ну що ж, новий рік мого життя. Я до тебе готова. Йди-но сюди. Твоя колишня королева хаосу", - зізналася Анна Седокова в Instagram.

До своєї публікації вона додала пікантне фото в образі ковбойші без штанів. Анна Седокова приміряла чи то джинсовий комбінезон, чи то костюмчик, який ледь прикриває її апетитні сідниці, а курточка від якого злегка приховує її груди.

Ковбойський капелюх і "шпильки" довершують образ.

Анна Седокова / instagram.com/annasedokova/

"Ні, ти не подорослішала, ти просто зараз щаслива", "Яка ж красива і мудра. Прийняття своїх страхів, це найголовніша ознака дорослішання", "Крута", "красуня", "класна фотка", " Богиня", "як завжди божественна і сексі дівчина!",- пишуть їй в коментарях і вітають з наступаючим днем народження.

Раньше Віра Брежнєва здивувала зворушливим фото з молодшою донькою до її дня народження.

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты