Тоня Матвиенко стала жертвой домогательств в 19 лет

Тоня Матвиенко / Instagram

Дочка известной украинской певицы Нины Матвиенко рассказала, как ее пытались изнасиловать в больнице.

Українська співачка Тоня Матвієнко несподівано зізналася, що її намагалися зґвалтувати, коли вона з дитиною прийшла в лікарню в 1999 році.

Молода мати Тоня Матвієнко стала метою домагань лікаря, який працював в Охматдит, розповіла 39-річна співачка під час ефіру з Олею Поляковою.

Лікар вирішив, що вона погодиться на все, тому що "нагуляла" дитину.

"Одного разу трапилася неприємність. Ми потрапили в Охматдит, до мене прийшов лікар і став мене домагатися – в 19 років. Він притиснув мене і сказав: "Ну ти ж нагуляла". 1999 рік, телефонів немає, всі були на дачі, нікому подзвонити. Читайте такожСтас Костюшкін розповів про оральне зґвалтування в дитинствіІ він собі вирішив, що я така дурна малолєтка, народила, тому що бродила десь. Він сказав: "Якщо не підеш, то я твоїй дитині зроблю проблеми", - сказав він.

У дівчини була паніка і істерика, вона не знала, що робити, але в підсумку, стали вирішальними 2 фактора - її згадка про те, що вона ж дочка Ніни Матвієнко, і той факт, що для вирішення проблем в Охматдит приїхав її брат.

"Я пам'ятаю і рік, і день, коли прибула. Можна підняти матеріали, подивитися, чи працює цей лікар. Тому що це така травма. Я тоді сказала: "Ти що! Та в мене мама Ніна Матвієнко!" І це мені допомогло", - сказала Тоня.

Нагадаємо, що перша її вагітність у 17 років була по великій любові, і зараз її дочці Уляні вже 21 рік. Однак Тоня Матвієнко вийшла заміж за Арсена Мірзояна - спочатку вони жили у цивільному шлюбі, але коли в 2016 році вона народила йому дочку Ніну, вони одружилися.

Раніше дочка Успенського Тетяна розкритикувала рішення присвоїти державної премії ім'я Едуарда Успенського. Тетяна Успенська назвала батька "тираном".

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты