Украинцы и артисты еще 7 стран записали альбом для социального проекта

Eastern European Music Academy / Пресс-служба

Украинские артисты приняли участие в международном проекте Eastern European Music Academy.

Під час участі в проекті Eastern European Music Academy українці разом зі студентами інших країн 3 місяці створювали компіляцію з 5 незвичайних треків. Кожен з них несе свій соціальний меседж. І створені вони були людьми, які не зустрічалися особисто.

Метою співпраці було поглибити музичні знання та навчитися спільно писати пісні. Випускники діджитал-академії також підняли важливі Європейському суспільству проблеми. Для цього українці та представники ще 7 країн відверто заговорили про актуальні та болючі теми за допомогою музики.

"Я був дійсно вражений якістю треків, написаних нашими студентами протягом останніх місяців. Учасники проекту жодного разу навіть не зустрічалися в реальному житті, тому у нас були певні побоювання, чи спрацює "креативна хімія" між ними. Але зараз, представляючи компіляцію на нашому лейблі, ми з упевненістю можемо сказати, що музика і творча енергія — сильніше державних кордонів і локдаунів!",- говорить Іштван Томас( Istvan Tomas), директор литовського лейбла Monokey, на якому випускається Eastern European Music Compilation 2020.

Eastern European Music Academy / прес-служба

Кожен з треків компіляції Eastern European Music Academy's Compilation 2020 несе свій соціальний меседж.

EEMA 2020 Compilation:

"Часто у нас в голові створюється ілюзія, що ми знаємо правильну відповідь на всі питання світу. Але насправді невідомих фактів набагато більше, ніж ми можемо коли-небудь зрозуміти", — кажуть учасники колаборації.

Eastern European Music Academy - перший навчальний проект, який повинен допомогти музикантам і музичним менеджерам пережити кризу концертної індустрії.

Послухати Eastern European Music Academy's Compilation 2020 можна на всіх стрімінгових платформах.

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты