Украинцев предупредили о новом ударе морозов, но обнадежили скорым потеплением

В Украине прогнозируют серьезное снижение температуры / meteovesti.ru

В Укргидрометцентре предупредили о морозах до -26 градусов.

У ніч на 16 лютого в Україні очікується -12 -18 градусів, на північному сході до -22 градусів, розповіла синоптик Наталія Діденко.

Як повідомила вона у своєму Facebook, вдень у вівторок у більшості областей прогнозується -7 -14 градусів. На дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, у західних областях - південно-західний, невеликий, максимум помірний.

Вона уточнила, що на заході, в південній частині і на південному сході максимально передбачається -4 -9 градусів. На Закарпатті вдень очікується тепла погода, від 2 морозу до 2 тепла.

За її прогнозом, в Києві у вівторок опадів не буде. На дорогах ожеледиця. Найближчої ночі-16-18 градусів, в околицях до -20 градусів, вдень-8-10 градусів.

Діденко додала, що 17-18 лютого в Україні місцями прогнозується сніг, потім очікується похолодання, а ближче до вихідних морози почнуть відчутно слабшати.

Прогноз погоди від Укргідрометцентру

У найближчу добу арктичне повітря і поле підвищеного тиску визначатимуть холодну погоду в Україні, передає Укргідрометцентр. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця.

Температура вночі 15-20 градусів морозу, на півночі Лівобережжя 21-26 градусів морозу, вдень 8-13 градусів морозу; у південній частині та на Закарпатті вночі 9-14 градусів, вдень 3-8 градусів морозу, на Закарпатті 0-3 градуси морозу.

Читати такожСиноптик назвала дату різкого потепління в Україні

У Києві у вівторок без істотних опадів. Температура вночі 16-18 градусів морозу, вдень 10-12 градусів морозу.

Прогноз погоди на 16 лютого / meteo.gov.ua

Погода в Україні:

Автор: Алексей Тесля
Новости сейчасКонтакты