Bethesda намекнула на место действия шестой части культовой серии игр The Elder Scrolls

Новые слухи о The Elder Scrolls VI / Bethesda

Впрочем, узнать об этом наверняка мы сможем еще нескоро – предположительно, релиз игры состоится в 2024 году.

В офіційному твіттері The Elder Scrolls з'явився новорічний пост з картою Скайріма і написом "Розшифруйте минуле і нанесіть на карту майбутнє".

Багато фанатів почали припускати, що це натяк на місце подій TES VI, яку анонсували у 2018 році, але досі про гру рішуче нічого невідомо.

Так, зокрема, на прикріпленому зображенні можна помітити карту, свічки, монети та інші предмети. Перша свічка розташована на Солітьюді, столиці Скайріма, інша в провінції Хаммерфелле, третя – приблизно на морі привидів, яке омиває як береги Скайріма, так і Атмору, замерзлий материк на північ від Тамріеля.

Шанувальники The Elder Scrolls відразу ж поспішили висловити кілька теорій на підставі запису. Більшість впевнена, що розробники хочуть сказати наступне: Скайрім був минуле культової серії, а Хаммерфелл буде її майбутнім. Інші ж припустили, що ці провінції – якраз таки згадуване в записі "минуле", а новим місцем дії стане ще не представлена в серії локація, карту якої тільки належить намалювати. Зокрема, їй може стати континент Атмора, розташований північніше Тамріеля.

Втім, може пройти досить значний відрізок часу, перш ніж шанувальники TES 6 дізнаються, де насправді відбудеться наступна гра серії. На цю мить Bethesda працює над науково-фантастичною рольовою грою Starfield, яка, як очікується, вийде до TES 6.

Нагадаємо, що раніше в Інтернет просочилася можлива карта гри Grand Theft Auto 6. На ній можна побачити частину великого материка, що нагадує будову реального Майамі, один острів невеликого розміру та острів з повноцінним містом. Це все добре лягає на слух з "воскресінням" Вайс-Сіті та спекуляціями про існування у світі GTA VI якогось аналогу Куби.

Офіційна дата виходу GTA VI як і раніше не відома – Rockstar Games не випускала відповідного анонсу і навіть не заявляла (офіційно) про розробку шостої частини екшну. Різні джерела повідомляють, що гра буде ексклюзивом для консолі нового покоління PlayStation 5, принаймні, тимчасовим.

Автор: Денис Пономаренко
Новости сейчасКонтакты