Десятки хитов компании Bethesda пополнили библиотеку Xbox Game Pass

В Xbox Game Pass добавили 20 игр Bethesda / Microsoft

От классических Doom до современных Wolfenstein, Dishonored, Prey и первой The Evil Within.

Раніше на цьому тижні компанія Bethesda офіційно стала частиною Microsoft. З нагоди злиття обидві компанії провели круглий стіл, де анонсували поповнення бібліотеки Xbox Game Pass.

Починаючи з цих вихідних, передплатники сервісу отримали можливість ознайомитися з 20 культовими та ушанованими всілякими нагородами франшизам компанії Bethesda. Серед тайтлів є Dishonored, Doom, The Elder Scrolls, Fallout і Wolfenstein.

Повний список ігор:

Серія Dishonored:

Серія DOOM:

Серія The Elder Scrolls:

Серія Fallout:

Серія Wolfenstein:

Інші ігри:

У компанії також підкреслили, що частина проєктів також отримає переваги використання функції FPS boost [технологія, що дозволяє поліпшити фреймрейт в старих тайтлах] на Xbox Series X|S.

Заявленими проєктами стали:

Нагадаємо, що Xbox Game Pass – це свого роду ігровий аналог Netflix з купою можливостей для геймерів: він працює по щомісячній підписці та надає доступ до великої бібліотеки найрізноманітніших ігор. За 15 доларів на місяць користувач отримує доступ до сотень ігор Xbox, серед яких кожен третій | проєкти ААА-рівня.

Паралельно в онлайн-магазині Microsoft Store проходить великий розпродаж ігор для Xbox і ПК. Call of Duty: Black Ops Cold War, Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition, MudRunner та інше доступно зі знижками до 90%.

Автор: Денис Пономаренко
Новости сейчасКонтакты