Google Chrome заблокировал файл как опасный: что делать

В данной статье мы расскажем (и покажем), как загружать файлы и посещать веб-страницы в Chrome, которые Google считает опасными.

Ні для кого не секрет, що популярний браузер Google Chrome автоматично блокує тисячі сайтів, що потенційно становлять небезпеку або містять віруси.

З одного боку, це потрібна і корисна функція, яка піклується про ваше безпечне перебування в Інтернеті. З іншого – зайва незручність, коли ви намагаєтеся завантажити файл, в безпеці якого впевнені.

Зважаючи на це виникає нагальне питання: що робити якщо Хром блокує файл як небезпечний або прямо повідомляє, що файл заражений вірусом? Як завжди – все дуже просто.

Як прибрати Chrome заблокував файл

Справа зроблена – тепер ви можете завантажити будь-який файл або відвідати потрібний вам сайт в обхід параметрів безпеки, а повідомлення "Chrome заблокував файл як небезпечний" більше не буде вам докучати.

Втім, попри те, що здебільшого ідентифіковані як можливо шкідливі файли абсолютно безпечні, не буде зайвим перевірити їх на VirusTotal. Це безкоштовна інтерактивна служба, що здійснює перевірку на віруси та шкідливі програми.

Раніше ми розповідали, як видалити свою сторінку в Instagram, і що робити, якщо захочеться її відновити.

Автор: Денис Пономаренко
Новости сейчасКонтакты