"Бешеное чудовище": нардепы Лерос и Юрченко устроили драку в Раде

Гео Лерос / УНИАН

Бывшие члены фракции Слуга народа подрались в кулуарах парламента.

Колишні члени фракції Слуга народу нардепи Гео Лерос і Олександр Юрченко побилися в кулуарах Верховної Ради.

Про сутичку народних обранців повідомила на своїй сторінці в Facebook нардеп Вікторія Сюмар.

"У Раді пристрасті не згасають. У кулуарах сумнозвісний депутат Юрченко побився з Geo Leros... Юрченко вважає, що саме Лерос нашкодив його репутації, а не "переговори про хабар в 40 млн" ... Історія з Юрченком - це яскравий приклад реальної "антикорупційної політики" чинної влади", - розповіла Сюмар.

Сам Лерос прокоментував в Facebook свою бійку з Юрченком.

"Вчора з хабарника Юрченка, як з собаки, зняли браслет, і сьогодні це скажене чудовисько кинулося на мене з кулаками і ксенофобськими висловлюваннями. Я не буду повторювати сказані ним слова, тому що це неприємно для психіки будь-якої адекватної людини, але це мабуть і є обіцяні "люди з ментальністю 21 століття", - написав Лерос.

У свою чергу Юрченко заявив про те, що Лерос напав на нього ззаду.

"Він поводиться як злочинець, як бандит, як невихована особистість, місце якої явно не в парламенті. Бив ногами по голові, напав ззаду, у мене запаморочення. Я викликав правоохоронні органи і швидку допомогу. Я впевнений, що правоохоронні органи дадуть гідну оцінку діяльності цієї людини, яка будь-хто, крім народний депутат України", - розповів Юрченко.

Нагадаємо, раніше біля будівлі Верховної Ради стався конфлікт між Юрченком і Леросом.

У той час, як Юрченко спілкувався з журналістами і заперечував свою причетність до хабарництва, до нього підійшов Лерос. Він схопив за шию Юрченка і спробував потягти його до себе.

Читати також"Покидьки мене не зупинять": Лерос відреагував на виключення зі Слуги народу

Автор: Алексей Тесля
Новости сейчасКонтакты