"Как Вам такая арифметика": в Киеве мужчине с мизерной пенсией насчитали 11 тысяч за отопление

в Киеве мужчине с мизерной пенсией насчитали 11 тысяч за отопление/ УНИАН

Киевлянин сетует, что давно накопил большие долги за отопление.

Київський пенсіонер Станіслав Липовський, який проживає в багатоповерхівці в районі Позняки (вулиця імені Драгоманова) отримав квитанцію за опалення за грудень 2020 року на загальну суму 10 796 гривень. Фотокопію документа він виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook у середу, 20 січня 2021 року.

Пенсіонеру потрібно сплатити таку велику суму за опалювальну площу 102,3 квадратних метри. Липовський пише, що вартість опалення зросла майже вдесятеро в порівнянні з листопадом 2020 року. "10 000 за тепло! За грудень це ще не найхолодніший місяць! Як вам така арифметика? Перемога!!! Або просто сильно потрібні гроші?", - написав пенсіонер.

У коментарі телеграм-каналу Pavlovskynews Липовський заявив, що він отримує пенсію в розмірі 1,700 тисячі гривень на місяць і не розуміє, як звідки йому взяти гроші на оплату таких рахунків. Також чоловік стверджує, що постійної роботи у нього зараз немає.

Липовський розповів, що вже накопичив багато боргів з опалення, а оформити субсидію йому поки не вдалося через брак потрібних довідок і документів.

Читати також"Тарифи-пограбування українців": полтавці збунтувалися і перекрили трасу Київ-Харків

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

Автор: Дмитрий Видоменко
Новости сейчасКонтакты