Депутат Бужанский загремел в базу Миротворца

Бужанский попал в базу сайта Миротворец / Фото: УНИАН

Политика называют украинофобом и провокатором.

У базу сайту Миротворець внесли народного депутата від партії Слуга народу Максима Бужанського.

Інформація оприлюднена на офіційному ресурсі і супроводжується фотографією, а також інформацією про політика.

Автори Миротворця звинувачують Бужанського в розпалюванні міжнаціональної ворожнечі, маніпуляціях і діях по дестабілізації ситуації в країні.

«Українофоб. Провокатор. Свідомі дії, спрямовані на дестабілізацію суспільно-політичної ситуації в Україні. Маніпулювання суспільно значущою інформацією. Участь в антиукраїнських пропагандистських заходах. Розпалювання міжнаціональної ворожнечі», – сказано в повідомленні.

Опоненти депутата зазначили, що він є блогером, бізнесменом і ведучим політичних програм на телеканалі ZIK. Як згадується, в 1998 році депутата оголошували в розшук за звинуваченням «у протиправному заволодінні майном підприємства».

Читати такожУсик і Ломаченко потрапили в Миротворець за православний фільм про дружбу з РФ«У 2004 році проходив по справі про хуліганство. 2012 рік – справу про погрози по телефону громадянці Шведової. 2012 рік – його підозрювали в порушенні правил носіння та зберігання зброї. 2013 рік – колишня дружина Бужанського подала в поліцію заяву про те, що він її побив. 2014 рік – вона ж заявляла про нанесення екс-чоловіком тілесних каліцтв стороннім особам», – повідомили на Миротворці.

Автори ресурсу закликали правоохоронні органи звернути увагу на протиправні дії нардепа, оскільки вони є «усвідомленими діями проти національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку, а також інших правопорушень».

Нагадаємо, Максим Бужанський вніс у Раду законопроект, згідно з яким закон про забезпечення функціонування української мови визнавався таким, що втратив чинність.

Згодом Микита Потураєв, нардеп від Слуги народу, подав у Верховну Раду проект постанови, в якому запропонував відхилити законопроект іншого нардепа від цієї ж фракції Максима Бужанського про мову навчання у закладах освіти.

Автор: Яна Катасонова
Новости сейчасКонтакты