Мэр Николаева отрекся от коррупции клятвой на Библии

Мэр Николаева Александр Сенкевич / УНИАН

Николаевский мэр устроил публичную клятву на Священном писании.

Мер Миколаєва Олександр Сенкевич на Біблії поклявся, що його сім'я і оточення не заробляє на виготовленні сірої плитки, яку нещодавно вирішили масово укладати в місті.

Про це повідомляє портал НікВєсті.

Своє присягання градоначальник приніс у прямому ефірі шоу Битва за місто. Олександр Сєнкевич зробив це після того, як один з журналістів поставив йому питання ‒ кому саме належить ідея укладати на вулицях міста сіру плитку.

"Я очікував цього питання. Я взяв з собою Біблію. Хто не знає, я - віруюча людина, християнин. Попри те, що я — мер-айтішник і вивчав штучний інтелект, я вірю в Бога. Я взяв цю книгу, кладу на неї руку і кажу: "Я клянуся кожному з вас і перед Богом, що ні мені, ні моїй дружині, ні братові, ні моїм родичам, ні підставним особам не належить жодного і не належало жодного заводу з виробництва бруківки або плитки"", — сказав чиновник.

Крім того, мер Миколаєва поклявся на Біблії в тому, що ніколи не використовував своє службове становище заради того, щоб його фірми або інші компанії використовували бюджетні гроші.

Читати такожДомбровська, яку назвали "корабельною сосною", йде в мери Миколаєва

Новини Миколаєва - що було раніше:

Автор: Дмитрий Видоменко
Новости сейчасКонтакты