На кону – 100 млн: СМИ рассказали, кто стоит за кровавой перестрелкой в Броварах

Задержание участников перестрелки в Броварах / Нацполиция

Перестрелку в Броварах устроили, чтобы "наказать неугодных".

До організації масової перестрілки в Броварах Київської області, ймовірно причетні місцеві кримінальні авторитети Сергій Ілюхін (Ілюха) і Віктор Журавльов (Журавель).

Як пише видання Вєсті, "сірий" ринок перевезень приносить їхній організованій злочинній групі більше 100 млн гривень на рік.

Відзначається, що Ілюха збирає гроші з нелегальних перевізників, а також контролює підпільні зали ігрових автоматів, "кришує" наркоторгівлю і проституцію.

Масову перестрілку влаштували, щоб "покарати неугодних і показати, хто насправді контролює місто і перевезення".

Сергій Ілюхін / vesti.ua

"Ілюха давно уявив себе "царьком" Броварів і веде себе відповідно. ОЗУ Ілюхи і Журавля залякує всіх неугодних місцевих бізнесменів і підприємців, іноді справа доходить до фізичної розправи і псування майна", - йдеться в матеріалі.

Видання пише, що перестрілка в житловому мікрорайоні – наслідок безкарності і "даху" банди в керівництві місцевої поліції.

Читати такожРозбірки зі стріляниною в Броварах: на лаві підсудних опинилися десятки тітушек

"Або Ілюха і Журавель, сп'янілі "бандитською владою" втратили зв'язок з реальністю, або ж ці кримінальні авторитети мають свій "дах" в правоохоронних органах і упевнені, що уникнуть будь-якого покарання", - додали автори матеріалу.

Віктор Журавльов / vesti.ua

Нагадаємо, в п'ятницю вранці, 29 травня, у Броварах Київської області сталася стрілянина під час масових сутичок. За попередньою інформацією, виник конфлікт між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями, і нелегальними перевізниками. Працівники місцевої поліції на місці події затримали 10 осіб зі зброєю.

Затриманими виявилися "гості", які прибули з інших регіонів України.

В результаті стрілянини три учасники кримінальної розбірки отримали поранення з травматичної зброї.

Автор: Алексей Тесля
Новости сейчасКонтакты