Политолог спрогнозировал, кто может стать следующим президентом Украины

Неплохие шансы занять офис на Банковой у Медведчука, считает Небоженко / УНИАН

Виктор Небоженко назвал главных соперников Зеленского на выборах.

Якщо чинний глава держави Володимир Зеленський збереться боротися за другий президентський термін, то конкуренцію йому можуть скласти Петро Порошенко і Віктор Медведчук. Причому в останнього непогані шанси зайняти офіс на Банковій.

Таку думку в коментарі Главреду озвучив політолог і соціолог, директор соціологічної служби Український барометр Віктор Небоженко.

«На ділі у Володимира Зеленського є всього два можливих противника в другому турі - Петро Порошенко і Віктор Медведчук. Один з них вже був президентом, а у другого – непогані шанси ним стати. Принаймні, поки ОПЗЖ перебуває на підйомі. Водночас я не впевнений, що колега Медведчука по партії, Юрій Бойко, за рейтингом якого вже активно стежать, збереться йти в президенти», - вважає експерт.

За словами політолога, щойно зайде мова про висунення Бойка в президенти, одразу ж постане питання з "вишками" - обійти цю історію буде складно. При цьому Медведчук в цьому сенсі "бездоганний, оскільки він все своє майно давно записав на дружину, дітей та інших родичів».

Небоженко вважає, що шанси Порошенка вийти в другий тур із Зеленським поки ще високі, «але він незабаром може виявитися далеко не єдиним на правому фланзі – крім нього, там можуть з'явитися ветерани війни, які з легкістю "відірвуть" у нього крило націоналістів і соціал-демократів».

Читати також"Тепла ванна" для президента: експерт оцінив правдивість рейтингів Зеленського

Рейтинг Володимира Зеленського і партії Слуга народу - останні дані:

Автор: Анна Ярославская
Новости сейчасКонтакты