«Воскрес не только Иисус, но и Саакашвили»: Квартал высмеял возвращение политика

Саакашвили стал объектом шуток бывших коллег президента / УНИАН

Сценаристы вспомнили и знаменитом броске Авакова стаканом.

Студія Квартал 95 у новому випуску Чисто News іронічно прокоментувала ймовірне повернення екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі в українську політику.

«Тобто на цьому тижні воскрес не тільки Ісус, але ще і Саакашвілі», — прокоментував останні новини ведучий Степан Казанін. Відео опубліковане на Youtube-каналі проекту.

Ведуча Ірина Сопонару підтримала колегу і додала, що президент Володимир Зеленський вчинив мудро, запросивши Саакашвілі в уряд, оскільки в складні часи народ вимагає хліба і видовищ.

«А видовища – це хліб Михайла Саакашвілі», — зазначила артистка.

Згадали у випуску і про гучний скандал між грузинським політиком і головою МВС Арсеном Аваковим, який кинув в опонента склянку з водою.

«Я навіть відчуваю, як у Арсена Авакова після цієї новини почала свербіти склянка», — додав Казанін.

Нагадаємо, прем'єр Грузії Георгій Гахарія говорив, що, якщо Україна призначить Саакашвілі віце-прем'єром, то за цим кроком обов'язково послідує реакція.

Пізніше глава парламентської фракції партії Слуга народу Давид Арахамія назвав погрози Грузії в бік України через можливе призначення колишнього грузинського лідера і екс-губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі віце-прем'єр-міністром актом політичної агресії.

Новости сейчасКонтакты